Posts filed under blogogostovanje

Ustavljen čas

Kar nekaj časa ni bilo objav na Creatissimo blogu…
Ste opazili??

Morda ste mislili, da smo ustavili čas. Da smo si nenapovedano vzeli čas za počitek, čas za odmor. Da smo odvrgli vsa bremena in skrbi, ter se prepustili pustolovščinam...
Morda ste celo pomislili, kako poležavamo na plaži in si praznimo prepolno glavo.

Toda nismo imeli te sreče, da bi (tako kot naš sosed) poležavali na soncu in vam po pošti pošiljali lepe pozdravčke. 

Pravzaprav, smo imeli letos najkrajši možni dopust, ki ni bil dovolj za počitek in brezkrbno raziskovanje bližnjih in daljnih krajev. Nekaj je bilo izobraževanja, analiziranja, pripravljanja, razpravljanja, in tistih drobnih stvari, ki se težko opazijo na zunaj.

Tisti, ki spremljate naše novičke iz laboratorija, že veste za nekaj aktivnosti, s katerimi smo se zaposlili čez poletje in v septembru:

Kdor si je želel malo navdihov, ki so všeč tudi nam, jih je nekaj lahko našel na CreatissimoLab FB strani.

Seveda smo našli tudi dneve za sprostitev, ustvarjanje in potepanje. Več o tem boste brali na CreatissimoLab blogu v naslednjih dneh in tednih. Končno se stvari umirjajo, končno se nam obeta slabše vreme, ko bo več časa za zapečkarstvo, končno smo dohiteli čas.

In končno bo več zapisov na blogu in mojih komentarjev pod vašimi objavami. Juhej! ;)

Kar danes vas vabim na CreatissimoLab blog na ogled ene posebne objave, ki ima nekaj skupnega z objavo na Ustvarjalni skrinji in predrago ustvarjalko (in po novem foto-navdušenko) Vladko.

Vabljeni!

Gostovanje

Naj z vami podelim eno dobro novičko :). Po novem boste našli Creatissimo razglabljanja tudi na enem od tujih blogov, na blogu 'Vision and Verb'. Sprejeta sem bila v ta mednarodni tim žena, ki poganja zanimiv in navdihujoč blog, blog, ki govori o stvareh, ki zanimajo tudi mene in ki jih zaznava moj pogled na svet. Jupi!

Za začetek vas vabim, da si preberete mojo prvo gostujočo objavo in jo tam ali tukaj pokomentirate s svojim pogledom na temo, ki jo obravnavam.

Hkrati pa vas vabim, da si blog pogledate tudi drugače in pridete tja še kdaj, zdaj ko bom tam tudi jaz, kot zastopnica Slovenije ;). Blogogostovanje pa se morda v bližnji ali daljni prihodnosti pojavi še kje. Pustimo se presenetiti!!

Še kakšen teden se bom ukvarjala s papirologijo, potem pa bo več časa za ustvarjanje (upam!). Lahko se mi pridružite tudi vi, če se prijavite na katero od poletnih delavnic – več si lahko preberete tukaj in tukaj. Vabljeni! Čakata pa me še najmanj dva kreativna projekta, ki ju nestrpno pričakujem in upam, da bom lahko vsaj delčke v nastajanju delila tudi z vami. Poletje mi je všeč, ker je več časa za ustvarjanje v studiu, potepanja s fotoaparatom in prepuščanja soncu.

Kakšno poletje pa je všeč vam?