Gostovanje

Naj z vami podelim eno dobro novičko :). Po novem boste našli Creatissimo razglabljanja tudi na enem od tujih blogov, na blogu 'Vision and Verb'. Sprejeta sem bila v ta mednarodni tim žena, ki poganja zanimiv in navdihujoč blog, blog, ki govori o stvareh, ki zanimajo tudi mene in ki jih zaznava moj pogled na svet. Jupi!

Za začetek vas vabim, da si preberete mojo prvo gostujočo objavo in jo tam ali tukaj pokomentirate s svojim pogledom na temo, ki jo obravnavam.

Hkrati pa vas vabim, da si blog pogledate tudi drugače in pridete tja še kdaj, zdaj ko bom tam tudi jaz, kot zastopnica Slovenije ;). Blogogostovanje pa se morda v bližnji ali daljni prihodnosti pojavi še kje. Pustimo se presenetiti!!

Še kakšen teden se bom ukvarjala s papirologijo, potem pa bo več časa za ustvarjanje (upam!). Lahko se mi pridružite tudi vi, če se prijavite na katero od poletnih delavnic – več si lahko preberete tukaj in tukaj. Vabljeni! Čakata pa me še najmanj dva kreativna projekta, ki ju nestrpno pričakujem in upam, da bom lahko vsaj delčke v nastajanju delila tudi z vami. Poletje mi je všeč, ker je več časa za ustvarjanje v studiu, potepanja s fotoaparatom in prepuščanja soncu.

Kakšno poletje pa je všeč vam?