Sveta krava!

Vsakdo ubira drugačno pot v svojem življenju. Nekateri ljudje izberejo življenje v mestu, kjer vse 'raste' v prodajalnah, spet drugi izberejo življenje v naravi, kjer vse raste samo od sebe ali na skrbno negovanih vrtovih.

Transient

Vsaka izbira, kje bodo živeli, se mi zdi fascinantna. Vedno za odločitvijo stojijo zgodbe, včasih dobro načrtovane, včasih čisto spontane.

Transient

To leto sem se nekaj novega naučila od ljudi, ki so posvetili svoje življenje kravam. Zavedajo se, kako pomembne so krave za njihovo preživetje, zato z njimi ravnajo temu primerno. 

Za njih je krava sveta krava. Povezuje jih nevidna nit - lahko jo čutiš, toda ne vidiš. Nekaj posvečenega je bilo v zraku, ko so te 'svete' krave mimo nas prikorakale z gora v dolino. Zvonjenje kravjih zvoncev, cvetje in svete podobe, ki so krasile kravje glave... Notranji mir je bilo čutiti vse naokrog, in spoštovanje.

Danes sem hvaležna za novo spoznanje, kako zelo pomembno je spoštovati prav vse in vsakogar in temu primerno ravnati z njimi. Vsak ubira svojo pot v življenju...

Transient

Vprašanje št. 10:

Je tudi za vas katera žival sveta? - vas je naučila kaj pomembnega o življenju?

Transient

PS: Vprašanje je del igre 'Čas zahvaljevanja, čas obdarovanja'. Pridružite se nam! (Pravila igre najdete v tej objavi, ostala vprašanja pa v vseh decembrskih objavah). Poveselite se z nami!

Posted on December 17, 2013 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, fotografija, kreativni proces, misli, razno.