Čas zahvaljevanja, čas obdarovanja - spet!

Včeraj, v tejle objavi, sem vas obvestila: spet je tu! Tudi letos se bomo igrali! Posvetimo ta mesec času zahvaljevanja (ne)-navadnim osebam, stvarem, trenutkom... in podarimo ljubezen, predanost, harmonijo!

Želite vedeti, kako smo se igrali prejšnja leta? Potem pobrskajte po decembrskih objavah na tem blogu izpred prejšnjih let!

To leto se bomo spet igrali. Pravila bodo skoraj enaka kot do sedaj, vendar pa, kot vedno, bo igranje vseeno malce drugačno. Igrajte se z nami, pa boste videli!

Pravila igre 'Čas zahvaljevanja, čas obdarovanja':

  • Od sedaj naprej bo pri vsaki decembrski objavi vprašanjce ali naloga. Pod komentarji bo prostor za vaše odgovore, odziv, modre misli. Odgovore oziroma komentarje lahko za vse objave (do)pišete kadar koli v mesecu decembru, vse dokler se igranje ne bo zaključilo (o tem boste pravočasno obveščeni), saj vem, da je to mesec, ko veliko hitimo, veliko skrbimo in skoraj pozabimo na spokojnost, ki naj bi jo uživali za praznike. (Moje objave pa vas bodo spomnile prav na to: da se boste poslušali, ozrli vase, za hip ustavili, zadihali... vsaj za minutko ali dve - da nam bo topleje pri srcu in da bomo stopili bliže.)
  • Povabite zraven še druge, da bomo lahko brali in spoznali svet iz različnih perspektiv in izkušenj.
  • Na svoj blog, fb stran itd. si pripnite spodnjo sličico (gumbek) in ga povežite s to objavo, tako da bo gumbek privabil k igranju še koga.
  • Kdor bo pri sodelovanju izviren, in bo poleg besed uporabljal še druge medije (glasbo, poezijo, video, fotografije, čičke čačke ipd.) bo fenomen!

Morda se tudi letos, kljub temu, da naše igranje ni usmerjeno v tekmovanje in materialno nagrajevanje, najde kakšno simbolično darilce za pridne komentatorje, igralce, zato: potrudite se in nam polepšajte ta veseli december. Z vašim sodelovanjem si bom(o) širili obzorja, se kaj zanimivega naučili, vas/nas bolje spoznali, morda celo dobili kakšen navdih...

(kliknite na desno tipko miške, shranite si gumbek na računalnik, nalepite ga na svoj blog, fb itd. in ga povežite s to objavo ali blogom: www.creatissimolab.com/zapisi)

(kliknite na desno tipko miške, shranite si gumbek na računalnik, nalepite ga na svoj blog, fb itd. in ga povežite s to objavo ali blogom: www.creatissimolab.com/zapisi)

Naj se veseli december torej začne!!!

Vprašanje št. 1:

Kateri osebi ste letošnje leto najbolj hvaležni in kako bi se ji zahvalili na tak način, da bi jo tako presenetili, da bi ostala brez besed?

Posted on December 2, 2013 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, kreativni proces, čas zahvaljevanja.