Čarobnost ene stvari

Včasih vas vaši prijatelji obiščejo nenapovedano, vam pa je nerodno, ker jim nimate kaj ponuditi... Zakaj ne bi poskusili s čim novim, izvirnim, kreativnim in zabavnim, z nečim, česar prijatelji ne bi nikoli pozabili.

Transient

Z nekaj domišljije, ljubezni, ustvarjalnosti... in s pomočjo številnih rok vaših prijateljev, lahko ustvarite čudeže! Vse kar potrebujete je le ena 'posena' stvar, s katero se lahko 'igrate'.

Tokrat sem za vas izbrala primera, kako lahko uporabimo le en instrument, s katerim se lahko 'igra' več prijateljev, vendar pa je lista teh 'posebnih' stvari neskončna! Žoga, čevlji, kreda, kamen, vrvica, ipd., ipd. Naj vas posnetki navdahnejo!

Jaz (seveda) najraje delim s prijatelji moj ustvarjalni material. Uživam v ustvarjanju s prijatelji, všeč mi je naša ustvarjalna atmosfera, smeh, vedrina. Želim si, da bi to počeli večkrat!

Vprašanje št. 11:

Katero stvar (za katero ste hvaležni) bi delili s prijatelji ali s katero stvarjo bi se 'igrali' skupaj s prijatelji?

PS: Vprašanje je del igre 'Čas zahvaljevanja, čas obdarovanja'. Pridružite se nam! (Pravila igre najdete v tej objavi, ostala vprašanja pa v vseh decembrskih objavah). Poveselite se z nami!