Pomoč

Najprej čestitam Barbi za rešeno uganko! Res je Ptuj! Vsem ostalim torej ne preostane drugega, kot da jo posnemamo in se pričnemo potepati po Sloveniji ter tako odkrivamo lepe, zanimive kotičke Slovenije. Pomaga pri inspiraciji za ustvarjanje!

Tudi sama narava je lahko čudovita inspiracija. Pod vplivom waldorfske pedagogike in zasanjane narave sem pred časom ustvarila tole slik'co:

Nastala je z akvarelnimi barvami in pasteli.

Izgleda, da se bom morala vrniti k akvarelom… Kdor 'me' bere na FB-ju, je že prebral, da z akrili nisem najbolj usklajena. Moje telo se ne odziva dobro na eno od substanc, zato se mi močno vnamejo oči, staknem glavobol itd. Tudi, če prostor zračim, ni dosti bolje…

Zato bi potrebovala vašo pomoč. Doma imam namreč še ne-uporabljene akrile, ki jih očitno ne bom mogla uporabiti. Takole izgledajo:

za boljšo predstavo prilagam še seznam:
Royal Talens akrilne barve
Amsterdam 500 ml:
- bež (Titanium buff light) – 289
- rumena (Azo yellow medium)- 269
- oranžna (Azo orange) – 276
- rdeča (Carmine) – 318
- zelena (Olive green light) – 621
- modra (Greenish blue) – 557
- modra (Prusian blue phtalo) – 566
- rjava (Burnt umber) – 409

Amsterdam 600 ml:
- dve beli (Titanium white) – 105

Rada bi jih prodala (po polovični ceni – za 6 EUR na kos), da bi si lahko v zameno kupila nekaj akvarelov. Če jih potrebujete vi ali poznate koga, ki bi mu akrili prav prišli, bi bila zeloooooo vesela, če mi piše(te) na mail (najdete ga v profilu), da se zmenimo o dostavi in vsem ostalem. Kdor kupi cel komplet, dobi drugo belo barvo brezplačno :). Drugače pa lahko kupite tudi posamezne barve.
Ne bi rada, da  barve ostanejo pri meni in se pričnejo sušiti :(, zato vam bom zeloooooo hvaležna, če razširite glas oz. mi pomagate pri iskanju novega uporabnika. Hvaaaalaaaa že v naprej!

In tako se vračam k akvarelom…  Všeč so mi prelivanja in nežni prehodi. Sem skoraj pozabila, kako bolj 'vodljivi' so akvareli v primerjavi z akrili! Spodaj je detajl iz mojega ustvarjalnega dnevnika :).

Želim vam lepe, tople dni in še enkrat hvala za pomoč…

Posted on October 19, 2011 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, kreativni proces, napovednik, razno.