Danes in naprej

Danes vas moja objava pričakuje na mojem CreatissimoLab blogu. Zanima me vaše mnenje, vaš komentar, zato vabljeni na obisk. :) Tam boste prebrali tudi nekaj o decembru. Vsaj za nekatere vem, da jih zanima, kakšni so obeti ;).

Blog sameva. Morda grem skozi ne-vem-več-katero preobrazbo, kajti: vikend sem preživela brez računalnika, z rokami globoko v ustvarjalnih materialih :). Prav tako se mi je nekaj tednov nazaj prvič zgodilo, da sem se odpravila na potepanje (potovanje) brez fotoaparata – načrtno in zanalašč!! To pa je nekaj, kajne?! (Ne, ni viroza!)

Tale fotografija ni od zadnjič. Nekako predstavlja to, kar vidim sedaj, danes, tu. Listje odpada, čas teče, narava odvrže odvečne stvari, čas je za pogled navznoter, globoko, kjer se zdi, da je vse temno, a če dobro pogledaš, če potipaš, če napneš ušesa, potem…

In je čas za ustvarjanje. Pri nas smo že pridni. V šoli nastajajo drobni izdelki – umetniški, kakopak ;). Letos smo se odločili za eko stil, tako da pred smetnjaki rešujem kar se rešiti da. Mogoče pokažem kakšno fotografijo, če mi bodo naši mojstri to dovolili! (Našli jih boste na Creatissimo Lab blogu, ko bodo)…

Tudi v našem laboratoriju se že dela, le da ni časa za beleženje, niti pisno niti slikovno.  Se bo treba popraviti :), da se vam pridružim pri objavljanjih predprazničnih objav.

Se torej vidimo tam!

PS: in hvala dragi Daši iz Bubamara šarena za pomoč iz prejšnje objave :).

Posted on November 14, 2011 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, misli, razno.