Projekt fototerapije

Z železno voljo in po korakih napredujem s projektom fototerapije.


(železna volja)

Vznemirjenje pa še kar raste, saj se bliža marec, ko se bo kolesje pognalo v tek. Pred tem me sicer čaka še cel kup logistike in formalnosti, a bo že. Ostajam optimistična! :)

Z veseljem vas obveščam, da sem končno uspela na spletni strani pripraviti posebno stran o projektu ter blog, kjer si boste lahko prebrali, kako projekt napreduje. Tam boste našli par besed o fototerapiji, projektu in o tem, kako lahko pomagate tudi vi!

(kliknite na spodnji sličici, da pokukate na stran o projektu fototerapije ali na blog):Tam boste celo našli kruto resnico o sofinanciranju projektov preko razpisov in zakaj ubiram pot donacij...
Vesela, bom, če boste podprli projekt; če ne drugače, vsaj s posebnim 'gumbom' in povezavo na spletno stran, da se o projektu razširi glas. Hvala za vaš trud, čas in podporo!


(gumbek, ki ga povežite s stranjo: www.creatissimolab/phototherapy))


Te dni sem obložena s knjigami. Tole je trenutno moj najljubši prijatelj ;) :Vendar še vedno ni ob meni vseh knjig, ki bi jih potrebovala. Tudi zgodba s knjigami je namreč zanimiva:
od tega, da so knjige pri določenih profesorjih in jih je čudež dobiti, tudi samo za vpogled (hm, iz katerega denarja so že kupljene knjige na univerzah??), do tega, da se je treba v knjižnico vpisati, pa tudi če bi si rad knjigo sposodil samo za par uric in si pripravljen pustiti tam osebni dokument...
Torej, če poznate kakšnega študenta na FDV ali FF-Psihologiji, se priporočam za kontaktne podatke, če bi bil pripravljen sposoditi si knjige zame. Hvala!
(Prav neverjetno, koliko časa človek porabi za pregovarjanje o stvareh, ki naj bi bile javno dostopne...)

K sreči mi vaša podpora nudi dovolj energije, da preplezam tudi ovire in z železno voljo rinem naprej!

Naj se pa sedaj za donacijo zahvalim še Vladki. Ne samo, da mi je poslala svoj prispevek za projekt, presenetila me je še z njeno ('na kožo pisano') voščilnico, polno simbolike in dobrih želja :)! Poglejte, kako je čudovita!!


(ročno izdelano by Vladka)

In take geste so najlepša popotnica na poti raziskovanj, še posebej, kadar se znajdemo pred ovirami. Hvala, Vladka!

Hvala vsem, ki boste širili glas o projektu in ki boste kakor koli prispevali k večjemu veselju v srcih otrok!

Srečno iz srca!