Čarobni svet

Pred davnimi, davnimi časi, v decembru leta 2010, so se v starem slovenskem kraju s slovenskim imenom Slovenjske Konjice, dogajale čarobne reči. V noči, takoj po božiču, so se v stare, zapuščene izložbe mesta naselili pravljični junaki in ko je v mesto s sanmi in svojimi jelenčki pricingljal Božiček s kupi daril, je po poti potresel čarobni prah, pravljični junaki pa so takrat čudežno oživeli! In tako so zgodbe iz izložbe zaživele...

Ne verjamete??

No, no, no, nejeverneži! Bila sem tam in za vse, ki mi ne verjamete na besedo, sem posnela nekaj fotografij za dokaz. Kar poglejte!!

Sladkarije so nas že čakale pri Janku in Metki:



Babica je v svoji postelji že nestrpno čakala na Rdečo kapico...:



...medtem ko je volk za Rdečo kapico oprezal zunaj, v temi:



Snežna kraljica se je sprehajala med zasneženimi smrekami:



Princ je prišel k Pepelki, da sta pomerila najdeni čeveljček:



Na pozabljene copate pa je čakala Muca copatarica:



Zvezdica zaspanka si je z zvezdnim prahom prebujala zaspane oči:



Pehta pa nas je pričakala bosa in s peharjem ljubezenskih 'arcnij':



Tudi mene so dobre vile pri Pepelki vzele medse...:



...in me začarale v dobro vilo:



Čarobni svet zgodb in pravljic me je tako prevzel, da nisem uspela fotografirati vsega dogajanja za izložbami... In še pod vtisom dobrih vil in čarobnega prahu so pod mojimi spretnimi prsti nastale štiri pravljične sličice štirih pravljičnih junakinj. Uganete, katere štiri pravljice so me navdihnile?

Ta originalna štiri dela v tem tednu dajem na licitacijo za projekt fototerapije, v upanju, da bodo srečnega lastnika (ali lastnike) navdihovala tako, kot navdihujejo mene! :)



Vabljeni na CreatissimoLab FB stran, kjer se odvija licitacija. PS: če nimate FB profila in bi radi sodelovali, mi prosim pišite na e-mail, pa bom zneske za vas vnesla jaz.

Želim vam lep, pravljično čaroben dan!

Posted on April 4, 2011 and filed under fotografija, fototerapija, kreativni izdelki, moja dela, razno.