Božično-novoletna ponudba!

Tudi v naši CreatissimoLab trgovini že vse diši in se blešči po praznikih!!Ste že pokukali na spletno stran in preverili letošnjo kolekcijo eko voščilnic (iz papirja za recikliranje)?
Ali pa si prisvojili mačke (iz moje zaradi razprodanosti ponatisnjene hit darilne knjižice: 'Mačji recepti z mišjo prilogo'), ki so se tokrat naselile v žepni koledarček in čakajo, da jih pobarvate po svojem okusu?
Kaj pa knjižna kazala za strastne bralce, ki so hkrati lahko tudi voščilnica?
Za tiste pa, ki si želite praznično vzdušje prinesti kar v svoj dom, pa se pod rubriko Dekor zbirajo (nekatera so še v delu v našem Laboratoriju) darila za vsak dom.

Kliknite na spodnjo povezavo in vstopite v poseben, praznični oddelek ter si privoščite nakup za izbran okus:


Nekatera dela so unikatna (ena in edina), nekatera pa lahko izdelamo po naročilu (zato pohitite z naročili in nakupom, saj so količine omejene!).
Ko odprete kolekcijo, ki si jo želite pogledati, kliknite na sličice in si jih poglejte od blizu, pod njimi pa preberite ali so na zalogi oz. ali jih lahko naročite ter ostale koristne informacije.
Vsa dela so ročno narejena, vključno s šablonami (za sitotisk in besedilo na voščilnicah).

Za naročila, rezervacije in nakup pokličite ali pišite na 'kontakt'.


Tisti pa, ki boste te posebne in druge unikatne voščilnice prejeli... - zakaj si ne bi pripravili posebno mesto zanje?
Na DomInStil spletni strani si lahko pogledate idejo, ki sem jo pripravila za vas, in si jo po navodilih izdelate kar sami. Kliknite na spodnjo povezavo, da skočite tja:

Želim vam veliko ustvarjalne energije in sonca (če ne v naravi, pa v srcu), pa se vidimo v naši trgovini!