Čas zahvaljevanja in čas obdarovanja

Ko zunaj zadiši po mrazu in so svetli dnevi krajši, je pravi čas za druženja. Srca ovijemo s toplimi pozornostmi, odtajamo ledene svečke in osvetlimo mrke popoldneve z iskrivimi najdražjimi, prijatelji, znanci… Kako lep je lahko ta spokojni, bleščavi zimski čas (če nam ni treba noreti po trgovinah)!!



In ker se bliža ura, ko bo potrebno zaključiti poglavje leta 2009, je prav, da se strani popiše do konca (in pripravi nove, snežno bele za novo poglavje).
Zato naj (z zamudo) zapišem, da se jasno in glasno zahvalim:
  • Drobtinicam za darilce po pošti (ki mi je obarvalo in polepšalo dan!)

  • Irmi za sanje (nove in nove)
  • otrokom za navdihe
  • zvestim bralcem, gledalcem, ki mi zaupajo, kaj jim je všeč
  • 'agentki', ki širi glas o meni – neutrudno, neumorno, iskreno
  • mojstru, ki mi ravno te dni ustvarja nov kreativni prostor po moji meri in sanjah

  • naši bajti, ki nas drži pod streho
  • in na koncu zahvala še vsem ostalim, ki so radi skromni, anonimni, tihi, neopazni, majceni, a imajo ogroooomnoooo srce zame in druga bitjeca.

Z zahvaljevanjem pride tudi čas obdarovanja. Lahko bi se tudi reklo: zahvala v stvarni obliki. Moja darila so že od 1.decembra na pohodu. Razveseljujejo, presenečajo vse tiste, ki so skromni, ki se po tihem trudijo in so pridni kot mravljice...



Tudi po Logatcu so trosila srečo novim lastnikom! Ni lepšega, kot videti srečen obraz, ki v rokah drži tvoje darilo!! :)
In darilca se še kar trosijo naprej!


Nekaj izbranih pa čaka, čaka na vas. Ovita so v skrivnost. Pokazala se bodo le srečnim, novim lastnikom. Moja darilca namreč rada presenečajo!!
A za darilca se bo treba potruditi! – saj veste, samo pridni dobivajo darila. Tako je tudi pri nas.

Pravila za kandidiranje pri obdarovanju
so mačji kašelj:
  1. Od sedaj naprej bo pri vsaki decembrski objavi vprašanjce ali naloga. Pod komentarji bo prostor za vaše odgovore, odziv. Podtipkajte vsako objavo za več točk.
  2. Popišite svoj blog in namontirajte povezavo do sem. Ne-blogovci naj na drug način dokažejo svoj način ščebetanja o času obdarovanja na creatissimo blogu. Kdor to stori večkrat, se pomakne pred druge.
  3. Tisti, ki imajo/bodo imeli creatissimo tudi na svoji blog listi, ki jo redno spremljate, se bodo avtomatično pomaknili na prednostni seznam.
  4. Kdor bo pri sodelovanju izviren, in bo poleg besed uporabljal še druge medije (glasbo, poezijo, video, fotografije, čičke čačke ipd.) bo pa takorekoč že v zmagovalnih vrstah!
Srečneže ne bo izbirala mašina, temveč creatissimo osebno. Več ko bo kljukic, več bo možnosti za prve vrste pri obdarovanju. Koliko darilc je na razpolago, ve samo se-ve-kdo.

Naj se veseli december začne!!! (pa ne pozabit! - to je le igra, ne bitka 'za Neretvo'!)



Tu pa je prvo, otvoritveno vprašanje za vas: po katerem delu telesa ste najbolj prepoznavni – da ste vi 'vi'? Napišite, narišite, opišite, zapojte… Ključ do skrivnosti je v vaših rokah!

Srečno!
Posted on December 10, 2009 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, kreativni proces, napovednik, razno.