Posts filed under objavljena dela

Velika noč v vaših mislih

Samo še teden dni in tu bo Velika noč. Moja blogo- in www-statistika mi kažeta, da nekateri že brskajo po mojih velikonočnih delih in idejah. Zatorej, da marsikomu olajšam delo, sem v tejle objavi zbrala nekatere moje velikonočne stvaritve (s pripadajočimi linki)... Letošnjih posebnih velikonočnih stvaritev še nimam, ker mi malo nagaja čas. Bomo še videli, če bo kaj novega.

 

No, tukaj so povezave, toda najprej, si preberite, kaj vas čaka na spodnjih povezavah:

 
Moje printe luškanih velikonočnih zajcev še vedno najdete v moji (Etsy) e-trgovini, sami pa lahko po navodilih ustvarite velikonočno kokoško ali prisrčno velikonočno zajčico, ali velikonočne voščilnice za vaše prijatelje in družino ali ustvarite drobcene ptičke…  Toda Velika noč ni samo pirhi in zajci… To je tudi čas pomladi, rož in vrtičkov, zato poskusite ustvariti tudi kaj spomladanskega.

Tu so vse povezave (ne zamerite, ker sem naredila enako povezavo kot na angleškem blogu Creatissimo – linki vas bodo popeljali na moj angleški blog, toda objave z nadaljnimi povezavami vas bodo ponovno pripeljale do slovenskih navodil, zato se ne ustrašite... – hvala). Uživajte! 

Srčno

Prisrčno hvala vsem, ki me s srcem spremljate na blogu, na FB strani in na Twitterju.Le kaj bi brez prijateljev, kajne?
Pokažite svojim prijateljem, da jih imate radi! Če ne veste kako, poznam recept: knjižica Mačji recepti z mišjo prilogo.Takole so zapisali o njej:
"V prikupni knjižici Mačji recepti z mišjo prilogo nam mačke in miši prijazno zaupajo napotke za trdno prijateljstvo in iskreno ljubezen."

Če pa vas zanimajo drugačni recepti...

Vas zanima, kako so v starih časih nastajali valentinovski cukrčki in kje so se našli? Prepričajte se sami z ogledom fotografij iz mojega starega foto-albuma:


(vroča ljubezen?)


(ki stiska srce?)


(kakšen okus ima pa vaša ljubezen?)

Imejte se radi - za valentinovo in vedno!

*
PS: V prejšnji objavi pa še vedno čakam na vaš kreativni izraz... Kaj nič ne ustvarjate?? Pokažete lahko več idej, če se ne morete odločiti, katera je tista 'ena' ;)

Praznično darilo in/ali dekoracijaKako boste pa vi zavili praznična darila?


Na spletni strani Dom In Stil boste našli mojo idejo, ki je primerna tako za otroške kot za vaše spretne prste. Kliknite na spodnjo povezavo, da skočite na navodila s sličicami:

Pa veliko ustvarjalnosti in zabave vam želim!

Kreativni studio - 3.del

...kjer se uresničujejo sanje...

Ali se tudi vam včasih zdi, da bi potrebovali svoj ustvarjalni kotiček naseliti kar v ustvarjalni trgovini ali pa ustvarjalno trgovino namestiti v svojem ustvarjalnem kotičku?!?Še zadnji del mojega kotička vam predstavljam na spletni strani Dom in Stil - kliknite na spodnjo povezavo, da pokukate tja:


Mogoče vam pride prav kakšna od mojih rešitev, ali pa mi vi svetujete, kako še kaj izboljšati...

Lep in ustvarjalen dan vam želim! (- moj bo delaven in nato nagrajen z obiskom razstave) Srečno!