Posts filed under objavljena dela

Božično-novoletna ponudba!

Tudi v naši CreatissimoLab trgovini že vse diši in se blešči po praznikih!!Ste že pokukali na spletno stran in preverili letošnjo kolekcijo eko voščilnic (iz papirja za recikliranje)?
Ali pa si prisvojili mačke (iz moje zaradi razprodanosti ponatisnjene hit darilne knjižice: 'Mačji recepti z mišjo prilogo'), ki so se tokrat naselile v žepni koledarček in čakajo, da jih pobarvate po svojem okusu?
Kaj pa knjižna kazala za strastne bralce, ki so hkrati lahko tudi voščilnica?
Za tiste pa, ki si želite praznično vzdušje prinesti kar v svoj dom, pa se pod rubriko Dekor zbirajo (nekatera so še v delu v našem Laboratoriju) darila za vsak dom.

Kliknite na spodnjo povezavo in vstopite v poseben, praznični oddelek ter si privoščite nakup za izbran okus:


Nekatera dela so unikatna (ena in edina), nekatera pa lahko izdelamo po naročilu (zato pohitite z naročili in nakupom, saj so količine omejene!).
Ko odprete kolekcijo, ki si jo želite pogledati, kliknite na sličice in si jih poglejte od blizu, pod njimi pa preberite ali so na zalogi oz. ali jih lahko naročite ter ostale koristne informacije.
Vsa dela so ročno narejena, vključno s šablonami (za sitotisk in besedilo na voščilnicah).

Za naročila, rezervacije in nakup pokličite ali pišite na 'kontakt'.


Tisti pa, ki boste te posebne in druge unikatne voščilnice prejeli... - zakaj si ne bi pripravili posebno mesto zanje?
Na DomInStil spletni strani si lahko pogledate idejo, ki sem jo pripravila za vas, in si jo po navodilih izdelate kar sami. Kliknite na spodnjo povezavo, da skočite tja:

Želim vam veliko ustvarjalne energije in sonca (če ne v naravi, pa v srcu), pa se vidimo v naši trgovini!

Kreativni studio - 2.del

...kjer se uresničujejo sanje...

Že kar nekaj časa je preteklo od tedaj, ko ste si lahko v tejle objavi pogledali načrt mojega ustvarjalnega kotička.

Končno si boste lahko pogledali nadaljevanje (- v sliki in besedi). Kako je iz načrta zrasel resnični prostor - najprej omare, nato miza, nato pa še...

Poglejte si moje kraljestvo na www Dom in Stil, ko kliknete na spodnjo povezavo:
Povzetek:
a) ustvarjalna miza z ročaji, ki so tam iz več razlogov (in pod njo vozički z ustvarjalno robo: tuši, barvice, akvareli, modelirna masa, dekorativni materiali itd.)
b) skrita žoga za sedenje (ven kuka le ročaj)
c) za vogalom skrita magnetna tabla
d) predelne nizke omarice
e) omara z drsnimi vrati (in ustvarjalno robo kot so papirji, pripomočki za oblikovanje, strokovna literatura, skicirke, itd.)
f) odprti del omare za priročne reči kot so fascikli, platno, leseni okvirčki, 'katalog' mojih poskusov materialov ipd.

Za lažjo orientacijo pa pokukajte na načrt, ki je bil objavljen v eni od prejšnjih objav.Ja kje imam pa barve pa štampiljke pa sito za sitotisk? Več o tem pa naslednjič, zato ste vabljeni, da še pridete na blogobisk!

Se vidimo!


Posted on October 26, 2010 and filed under kreativni proces, o meni, objavljena dela, oblikovanje, razno.

Danes...

...se počutim bolje kot včeraj in še bolje kot čez vikend... Šolska viroza se me je lotila z vso zagnanostjo in nato odhitela dalje (si mislim). Nekaj nas je pometala na posteljo.

Po uspešni dieti polni vitaminov in mineralov, časa brez knjig, računalnika, telefona, govoričenja itd, itd., sem usposobljena za obisk otvoritve razstave. Saj veste (ste prebrali na spletni strani ali FBju, a ne?), na gradu Turjak, danes, ob 19h. Lahko se spustite v detektivsko akcijo in med slikami poiščete moje delo (no, pravzaprav so slike tri... :) ).

Če pa ne utegnete, se lahko medtem zaposlite z ustvarjanjem. Prebarvajte okvir slike!Navodila kako to narediti, seveda, najdete (kje drugje kot) na www Dom in Stil, ko kliknete na spodnjo povezavo:


Ne veste, katero barvo izbrati? Nič lažjega! Odgovor najdete prav tam, v istem prispevku.

Toliko za danes. Jutri pa...
Jutri pa moram biti še bolj izpravna, saj me čakajo delavnice. Ups, no tudi to ste si verjetno že prebrali na spletni strani, a ne?

Ostanite zdravi in fit!

Kreativni studio...

...kjer se uresničujejo sanje...

Končno boste lahko pokukali v moj kreativni kotiček - vse od začetka do konca.

Preden je nastal, je bilo potrebno dobro preštudirati, kaj potrebujem in kakšna postavitev bi bila najbolj praktična. Saj veste, da se ne spotikate ob reči na tleh ali polivate barvo ob prvem zamahu z roko :)


(načrtovanje kreativnega studia)

Sedaj, ko je že v uporabi, pa vem, da sem si organizirala prostor po mojem okusu in potrebah, in da nočem več iz njega!!

Več o nastajanju mojega kreativnega kotička na www Dom in Stil, ko kliknete na tole povezavo:


Vas še kaj posebej zanima, kar nisem napisala v prispevku? Z vprašanji na plan! :)

Seveda pa že komaj čakam, da slišim vaše komentarje in preberem, kako ste si sami uredili svoj kreativni, delovni ali 'samo vaš' kotiček.
Posted on September 28, 2010 and filed under kreativni proces, o meni, objavljena dela, oblikovanje, razno.