Seme

Ne vem, kako je pri vas, a meni se pogosto zgodi, da se tako močno posvetim pridelku, da potem na vse drugo čisto pozabim.

#2 - čas obdarovanja, čas zahvaljevanja: Seme.

Izberite pravo prst, izberite zdravo seme, izberite vreme, vlago, toploto. Osredotočite se na to, kaj in kako boste posejali, naredite vse, kar je potrebno storiti, da bo tisto (kar želite) zraslo iz posejanih semen. Skrbite zanje, imejte jih radi, opazujte jih. Zalijte jih, ko je to potrebno, zaščitite jih pred plevelom in škodljivci. Osredotočite se na vaše seme...

Jaz se moram kar pogosto opomniti, da me ne zmotijo misli na pridelek dneva. Tako potisnemo čas za seme na stran... in potem..., če nismo previdni, seme zaradi zanemarjanja umre. Se tudi vam dogaja podobno? Imate tudi vi kakšne modre misli na zalogi, ki vam pomagajo pri osredotočanju na pravo stvar?

Tako bi vam danes rada zaželela, da uživajte v sejanju semen in se skušajte manj osredotočati na pridelek! Naj bo mesec december čudovit!

*

PS: moja darila (fotografije iz objav) lahko svobodno delite naprej. Če jih ne morete shraniti s te spletni strani, si jih boste lahko shranili in/ali delili preko FB strani: CreatissimoLab FB stran.  Veselim se druženja z vami!