Če ste opazili

Navdihuje me precej stvari: arhitektura, ljudje, narava, krasne knjige in citati, itd, itd. Všeč so mi detajli in všeč so mi celote. Moja domišljija se razvname ob malih stvareh ali velikih. Le eno me ne navdihuje - to je negativno, destruktivno. Posrka mi energijo in potem ostanem prazna.

Transient

Tole je hiša, ki jo vsak dan vidim na poti v službo. Komaj še stoji na 'nogah', toda nekaj je na njej, kar me prisili, da se vsakič, ko grem mimo, ozrem nanjo. Še sedaj ne vem, kaj to je... Tako jo kar še opazujem dan za dnem - preprosto se temu ne morem upreti...

Transient

Se tudi vam dogaja kaj takega?

To je moj prispevek za Luzia Pimpinella blog projekt: 'Lepota je, kjer jo najdeš'. Tema tega tedna pa je: 'Ob moji poti' (#5/2012). 

Če ste opazili, največkrat na tem blogu objavljam stvari, ki sem jih sama ustvarila ali posnela. To je moj pogled na stvari, ki jih vidim, čutim, raziskujem na tem čudovitem svetu. Seveda pa me navdihnejo tudi dela in dejanja drugih umetnikov, kreativnih ljudi, velikih osebnosti... Če si želite pogledati, kdo in kaj me navdihuje, potem skočite na mojo CreatissimoLab Facebook stran, kjer lahko (skoraj dnevno) najdete koščke kreativnih navdihov zase, zame, zanje... (Če niste že opazili...). 

Se vidimo tu, se vidimo tam! Preživite navdihujoč dan!