Od blizu

Te dni gledam na svet od blizu… Kako je, če si majhen, drugi pa veliki? Kako je, če ne vidiš, kaj se skriva zadaj, za velikim strahom, ki se ti je postavil pred nos? Kako je, če dvigneš pogled in pogledaš naokrog iz druge perspektive?

Rada (po)gledam na svet od blizu. Včasih zna biti zato bolj boleče, utrujajoče, včasih pa prinese polno presenečenj in odgovorov. Včasih pa je tak pogled le tolažba in zagotovilo, da še obstajajo čudeži!

Te dni, priznam, se zatekam k tolažbi. V čakanju na pomembne novice in razočaranju nad ljudmi, za katere sem mislila, da jih poznam… v prizadetosti in žalosti…, mi je pogled 'od blizu' edina tolažba, edino zagotovilo, da svet je lep, da mu nič ne manjka, le iz prave perspektive je potrebno pogledati nanj.

Čeprav sedaj marsikaj še ne razumem,  pa vem, da je vse na svojem mestu in ko bo čas, bo obrodilo sadove – velike, majhne, suhe, debele, črvive ali ne… Tam bodo, sadovi, s točno določenim namenom, s točno določeno nalogo, dan ali mesec ali dva… Zate, zame ali za nikogar…

Čudeži so, navdihov pa je še več, če le pogledamo na svet iz prave perspektive; danes, morda (za spremembo) od blizu…

Posted on May 16, 2011 and filed under 0:: ustvarjajmo skupaj, fotografija, misli, razno.