Velika noč v vaših mislih

Samo še teden dni in tu bo Velika noč. Moja blogo- in www-statistika mi kažeta, da nekateri že brskajo po mojih velikonočnih delih in idejah. Zatorej, da marsikomu olajšam delo, sem v tejle objavi zbrala nekatere moje velikonočne stvaritve (s pripadajočimi linki)... Letošnjih posebnih velikonočnih stvaritev še nimam, ker mi malo nagaja čas. Bomo še videli, če bo kaj novega.

 

No, tukaj so povezave, toda najprej, si preberite, kaj vas čaka na spodnjih povezavah:

 
Moje printe luškanih velikonočnih zajcev še vedno najdete v moji (Etsy) e-trgovini, sami pa lahko po navodilih ustvarite velikonočno kokoško ali prisrčno velikonočno zajčico, ali velikonočne voščilnice za vaše prijatelje in družino ali ustvarite drobcene ptičke…  Toda Velika noč ni samo pirhi in zajci… To je tudi čas pomladi, rož in vrtičkov, zato poskusite ustvariti tudi kaj spomladanskega.

Tu so vse povezave (ne zamerite, ker sem naredila enako povezavo kot na angleškem blogu Creatissimo – linki vas bodo popeljali na moj angleški blog, toda objave z nadaljnimi povezavami vas bodo ponovno pripeljale do slovenskih navodil, zato se ne ustrašite... – hvala). Uživajte!