Je bilo fino?

Kako vam je bila torej všeč uganka? Je bila težka? No, nič zato… – zakaj ne bi sprejeli novega izziva in se preizkusili v (s)poznavanju Slovenije? Nihče vas ne bo kaznoval, če ne boste uganili in nobena enica pri zemljepisu ne bo padla ;). Le še bolj zabavno bo! Tukajle je še ena slika tega starega mesteca, o katerem sem vas spraševala. Mogoče vam bo dala majhen namig zastava…

Bo šlo? Neee?

Kdor ne ve odgovora, ga najde na moji Facebook Strani :) in si pogleda še več slik iz tega prikupnega starega mesteca v objavi z naslovom: Slučajno.

Vidim, da ste nekatere zelo dobre opazovalke, spet tiste, ki pa še niste bile tam pa vabim, da se prepričajo na lastne oči, da vas ne vlečem za nos ;)! En dober izgovor za kakšen sproščen izlet, kajne?

Bi se še igrali takšnele uganke in spoznavali koščke Slovenije? Jaaaa? Potem pa pridno obiskujte ta blog, kjer vas bo tu in tam pričakala kakšna podobna uganka. (Vaš odziv me je tako razigral, da bi vam uganko zastavila že jutri, a to bi bilo pa malo preveč – je treba malo dvigniti napetost ;)…).

Se vidimo!