Saj vem, da čakate...

...na kakšno mojo objavo, pa novičko, pa obljubljeno licitacijo...

Žal mi ne znese. Sem sredi procesa usklajevanja z mentorji (projekt fototerapije je v teku, kajpak) in ta teden usklajujem tisoč reči naenkrat, zato je noro! Strašno trpim, ker ne morem nič ustvarjat, prsti pa tako srbijo! :(

Drugače pa je krasno! Imam eno-par lepih novičk, ki pa si zaslužijo kakšno bolj spodobno objavo, zato kdaj drugič. Nad prvimi srečanji z otroki, ki sodelujejo pri projektu, pa sem itak navdušena! :)
No, tudi posodobitev z novičkami na blogu o projektu me še čaka... Vsake toliko časa pokukajte tja, da izveste več.

Licitacije bom poskusila izvesti takoj, ko bo mogoče. Potreba po pokrivanju stroškov za kartuše, fotopapir in baterije je kar še, zato bi prodala tudi sebe, če bi le lahko kaj zaslužila za projekt ;).

Imam pa eno vprašanjce glede licitacij. Mogoče mi lahko vi svetujete...
Na razpolago imam svoja mini dela (originale), katerih začetno vrednost za licitacijo ocenjujem na 8 EUR. Potem imam printe (mojih originalnih ilustracij) na profi art papirju tudi za 8 EUR. Potem pa imam še 4 fletne original sličice (mešana tehnika) na lesu, katerih vrednost je 17 EUR, želela pa bi, da bi jih kdo kupil skupaj (ni sicer nujno, a mislim, da bi veliko bolje delovale v kvartetu). Imam tudi nekaj drugih stvari (originalov) za okrog 12 - 15 EUR.
Kaj bi mi predlagali, da dam na licitacijo? Verjetno bom dala več izdelkov, da bo za več okusov... , toda kaj naj postavim na prvo mesto?

Imam pa tudi DSLR Nikon D80 (samo body) v odličnem stanju (rabljen približno 6 mesecev) ter National Geographic foto nahrbtnik (brez napak ali poškodb, skoraj nov), ki bi ju prav tako rada zamenjala (beri: licitirala/prodala) za sredstva, ki jih potrebujem za projekt fototerapije.

Če veste za potencialne interesente, mi prosim povejte, da lahko objavim licitacijo, ki bi najbolj prišla v poštev (s slikcami zgoraj omenjenih predmetov).

Že v naprej hvala za nasvete, predloge!Tale fotografija pa naj vas spravi v dobro voljo! Posnela sem jo zato, ker predstavlja zavzetost in zagretost tistih, ki smo obsedeni s fotografiranjem. Fokus, fokus, fokus. Naj mi oseba na fotografiji oprosti, če misli, da sem jo posnela zato, da bi se norčevala. Sploh ne! Meni se zdi scena popolna! Vsa tista energija, ki jo čutim, ko sama lovim posnetke v objektiv, ko iščem popolne posnetke, je zajeta v tej fotografiji... Se tako zdi tudi vam?

Mislim na vas!