Tok

Letos se prepuščam toku. Naj me ponese, kamor se mu zdi, da bo najbolje zame. Tudi če me bo mraz (beri: čas) občasno zamrznil na mestu, me bo sonce odtalilo in mi pomagalo naprej.


(vtis iz Zagreba)

Prepuščam se in ni me strah...

Zahvaljujoč vašemu odzivu na moje Želje, sanje..., nisem imela praznikov, temveč sem že zaplavala s tokom, vznemirjenju nasproti! :)

Kot kaže, bom najprej poskusila uresničiti projekt Fototerapije. Komaj čakam, da prejmem donirane fotoaparate, potem pa bo treba najti le še kakšne odvečne spominske kartice, pa tinto za tiskanje fotografij itd. No, pa še kakšno pošteno delo si moram najti, da se bom lahko projekta lotila 'prostovoljno'. Če bi bilo po moje, bi sicer delala vse iz čiste ljubezni in ne bi razmišljala o denarju, a žal smo narejeni tako, da si moramo za preživetje tudi kaj zaslužiti ;).
Toda, kolesje se je pognalo in moje veselje je nepopisno, ker vem, da ni več poti nazaj! Juhuhu!
Hvala Sonji, ki me je že pred prazniki razveselila s svojim prispevkom; ko prejmem še ostale donacije, boste seveda obveščeni - preprosto moram svoje veselje deliti z vami!! Zaradi vas bom spreminjala svet, zaradi vas bo več nasmehov, več solz veselja! Hvala!

*

Sedaj pa še nekaj besed o nagradni igrici:
Tistim, ki niso pokukali v prejšnje leto in pravila igranja, naj povem, da se bodo upoštevala naslednja pravilca:
*več odgovorov oz. vsi odgovori na vsa vprašanja vas pomaknejo na prednostno listo (preverite, če ste res odgovorili na vsa vprašanja, ker, po mojih ugotovitvah, nekateri niste ;) )
*tokrat vas je sodelovalo več kot lani, zato bom morala s teeeeežkim srcem žrebati dobitnice nagrad (žrebam samo tiste, ki bodo odgovorili na vsa vprašanja in imeli pripet gumbek, kot je bilo rečeno v pravilih sodelovanja) - hm, ja, lahko bo le nagrada, ali nagradi, ali nagrade... - se še ne ve kako se bo odločila žirija. Vsekakor zoprna naloga, če ti odgovori sežejo do srca...
*samo še do konca jutrišnjega dne imate čas, da pokrpate luknjice in poskrbite, da se uvrstite med zmagovalno ekipo, zato pohitite!

Hvala za sodelovanje! Iz vaših odgovorov sem se ogroooomnoooo naučila, se poglobila vase in rasla. Lepo mi je bilo in toplo!
Lep in navdihujoč januar vam želim in naj vas vaš tok ponese čim dlje!