Angeli

Verjamete v angele?
Lahko vam potrdim, da angeli so! Tihi so, neopazni in iz svojih dejanj ne delajo velikega pompa.

Ta teden jih je nekaj poskrbelo zame.


(angeli v Zagrebu)

Končno sem si po praznikih vzela nekaj časa zase. Prepolna glava je potrebovala predah, telo je potrebovalo nekaj svežega zraka in dihanja, duša pa je potrebovala sveže navdihe, sveže ideje.
In kaj lepšega je, ko v to idilo posežejo še angeli?!

Ta teden sta me razveselila še dva angela. Jess iz PeachHoneyLove je angel, ki mi je preko oceana poslala donacijo za moj projekt fototerapije. Preko oceana, iz daljne Kalifornije!! Juhuhu! :) Drugega angela še nisem vprašala, če mi dovoli, da ga omenim takole javno, zato naj zaenkrat napišem le, da dela čudeže! Z vsako pošto me na novo preseneti, z vsako pošto me razveseli tako, da vse v meni poskakuje od veselja! Hvala, hvala, hvala!

Ta teden pa so tudi drugi angeli poskrbeli, da mi je bilo za moj osebni praznik lepo in toplo. Tiho so prinesli darila, me potrepljali po rami in me potolažili, da sem v vseh teh letih naredila tudi kaj dobrega, koristnega in pomembnega (čeprav jaz seveda še kar naprej stokam, da sem naredila pre-malo, da se ne trudim dovolj, da bi lahko...). Ah, kaj bi brez angelov!
Kaj je lepšega, kot od angelov prejeti knjige za inspiracijo, spodbudo in rast? Vedno pridejo prav, vedno napolnijo dušo! Hvala vam, hvala - angeli, ki ste blizu in angeli, ki ste daleč!Všeč so mi ti angeli, ki so tihi, neopazni in ne delajo velikega pompa. Opravljajo svoje naloge, za katere so poklicani, in se ne sprašujejo zakaj.
Le sledijo svojemu klicu. Želim si, da bi tudi jaz večkrat spustila svojega angela na plan...


Zato, če verjamete ali ne, angeli so! Kar preverite, če niso prav danes pustili za sabo kakšnega pereščka, ko so se oglasili pri vas! ;)Lep angelski dan vam želim!


Posted on January 17, 2011 and filed under fotografija, potepanje, razno.