Ni besed...

...ki bi pomenile več kot besedica hvala.



Že čakate na novo objavo, novo vprašanje? Ste me kaj pogrešali, ker sem bila (pre)dolgo tiho?

Povem vam, tole objavljanje me je popolnoma iztirilo iz načrtovane poti. Nisem pričakovala tako odprtih odgovorov, globokih misli, poglabljanj v napisano, celo osebnih kontaktov po mailu. Vse skupaj sem si zamislila resnično bolj igrivo, lahkotno.

A sedaj sem čisto prevzeta nad vašimi odzivi! In vesela sem, da je ta igrarija postala tako osebna, topla in nas zbližala! Toliko energije se je nateklo k meni, da jo komaj še prenašam! - vznemirjenje, da ne morem spati, 'metuljčki' v trebuhu, smejoča duša... Le kako naj na vse to rečem le to malo, skromno besedico hvala?

Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala... Ni dovolj! Ne pove dovolj!
Rada bi besedo, ki bi povedala, da sem hvaležna. Rada bi besedo, ki bi opisala občutke radosti, ker se mi je povrnilo upanje in vera, da so stvari mogoče. Rada bi besedo, ki bi vse toplo objela in vas zaščitila pred hudim. Rada bi besedo, ki bi bila več kot 'hvala'.

Moja prejšnja objava o željah in sanjah je zanetila iskrice, iskrice upanja! Oglasile so se osebe, ki želijo pomagati in mi vrnile upanje, da so tudi pri nas sanje mogoče. Res sem že skoraj začela verjeti tistim, ki so mi govorili, da pri nas pa ja 'to' ni mogoče, sedaj pa so se oglasile dobre duše, ki še imajo vero in moč za podporo in pomoč. Tega decembra zagotovo ne bom pozabila!! Ko bi le znala besedo, ki bi pomenila več kot besedica hvala!


No, sem se pa sedaj zaradi tega znašla v majcenih 'težavah'. Pripravljati (beri: ustvarjati) naj bi se namreč morala za sejem v Zagrebu, kamor grem čez vikend. Toda 'metuljčki' v želodcu, vznemirjenje, navdušenje, veselje, hvaležnost, radost in komuniciranje z ljudmi, ki mi želijo pomagati pri uresničevanju mojih želja za druge, mi ne dajo miru! Že prehitevam dogodke, že snujem načrte za 'akcijo', že se moje misli sučejo povsod drugod samo okrog ustvarjanja ne! Ojojojojoj!

Samo trije dnevi so minili, pa se je (moj) svet zasukal popolnoma drugače!
Resnično ni besed, ki bi lahko opisale te občutke!!

Tudi jaz si bom vaše želje in sanje zapisala. Ko bo prilika, bom tudi jaz storila vse, da jim pomagam k uresničitvi! Nekatere bodo potrebovale leta, druge so morda uresničljive prav kmalu... Sedaj vem, da so uresničljive, le na pot je treba z njimi - korak za korakom. In če stopamo skupaj, gre lažje!

Hvala, ker sanjate, hvala ker še upate in verjamete v boljši jutri!

Pa danes? Tudi danes imam vprašanje za vas. Vprašanje št.5:
Če bi se nekomu želeli zahvaliti in besedica hvala ne bi bila dovolj, kateri svoj (ustvarjeni) izdelek bi ji/mu podarili in zakaj? (lahko napišete tudi link do izdelka, če se ga da videti kje na netu).

Mislim na vas! Srečno!