Iskrice

Iskrice povsod. Iskrice na drevescih, iskrice v očeh, iskrice v srcih. Zaradi vsega tega igrivega bleščanja je svet okoli nas čarobnejši, prijaznejši, se vam ne zdi? Rada imam čarobnost, rada imam igrivost!

Želim vam čaroben božič v krogu svojih najdražjih, na toplem in pod streho. Želim vam, da v teh prazničnih dneh srečate veliko iskrivih oči. Želim vam toplino in varnost. Želim vam mir in notranjo radost. Naj vam bo lepo!
In ostanite ustvarjalni!V soboto in nedeljo (jutri in pojutrišnjem), takoj po božični noči, pa vas vabim v čarobni svet! Ja, prav ste slišali! Čarobni svet! Našli ga boste v Slovenskih Konjicah, v starem mestnem jedru. Tam vam bom skupaj s pravljičnimi junaki (pa tudi Božiček ne bo manjkal) čarala iskrivo veselje in smeh! Več o tem si preberite na spletni strani pod naslovom (kliknite na spodnji link):
Toplo vabljeni! In komaj čakam, da vidim vaše iskrice v očeh!

Iskrice v očeh pa marsikdaj povejo, da se v njih skriva radovednost, življenje, upanje... Zato vam želim, da vam v tem času ne zmanjka radovednosti! Veselite se drobnih pozornosti, majhnih korakov, toplih objemov, nerodnih poljubčkov. Veselite se, smejte se, bogatite svojo notranjost!
In če ste pozabili recept za radovednost..., ga zagotovo najdete v spodnjem videu. - Najboljšega!! ;)

(še eden od navdihujočih in ustvarjalnosti polnih animiranih filmov)

Vprašanje št. 8 (pravila najdete v prejšnjih objavah):
Kaj vas najbolj zanima na Creatissimo blogu? Kaj z radovednostjo preberete, pogledate? Kakšne objave bi si želeli v novem letu, kakšne objave netijo iskrice v vaših srcih?

Želim vam lepe praznike in upam, da se vidimo v Slovenskih Konjicah!