Nove poti

Ni lepšega kot hoditi in odkrivati nove poti! :)

Nova pot do mojih ilustracij se je utrla čez mejo in vodi z bloga HobbyChic:


(zame jo je ustvarila Tea. Hvala, Tea!)

Ilustracije si lahko pogledate in izberete, ko kliknete tu: ilustracije. Če bi radi kakšno posvojili, mi za vse podrobnosti pišite na e-mail.

Z veseljem pa sporočam, da skupaj z ilustracijami in drugimi stvaritvami utiram še nove poti...

Predvidoma septembra se bodo moja dela znašla v novi, CreatissimoLab e-trgovinici, kjer bo nakup še hitrejši in enostavnejši, pa seveda več izbire! Kupce, ki bodo na veliko zapravljali v moji trgovinici, bodo čakala posebna presenečenja, ki bodo dostavljena skupaj z naročilom. In še marsikaj drugega... Ste že radovedni, kaj se bo našlo tam?
Vas obvestim, ko začnemo obratovati, in upam, da pridete pogledat :).

Najnovejšo in najpomembnejšo pot pa utiram prav sedaj! Popolnoma prenovljena, počesana in izboljšana spletna stran CreatissimoLab bo kmalu ugledala luč sveta! Vse na enem mestu, vse v enoviti podobi, vse v enotnih barvah... Uganete, katere barve bodo prevladovale?

No, če boste te dni naleteli na kakšne tehnične motnje, se ne ustrašite - to je le lopata, s katero kopljem nove poti (priznam, malo me že boli hrbet, pa možgani se kuhajo in oči so utrujene... - oh in sploh!). Ko bo nova pot utrjena, se boste svobodno in brezkrbno sprehajali po njej, brez posebnih motenj in ovir. Obljubim!
Ah, komaj že čakam, da vas povabim na sprehod po novih poteh! :)

Se vidimo!
Posted on July 30, 2010 and filed under ilustracija, moja dela, napovednik, razno.